Wei Hai Lian He

Ditubuhkan pada 2015, Beijing Weihai Lianhe Online Ecommerce Co., Ltd. adalah platform S2B2C yang didedikasikan untuk penjualan dan pemasaran perubatan Cina tradisional yang digabungkan dengan Internet moden untuk menyokong usahawan kecil dan mikro. Sejak penubuhannya, Weihai Lianhe sentiasa berpegang pada prinsip "Jadikan Start-Up Anda Usah Lagi Satu Bisnes Perseorangan", mengambil internet serta industri penjagaan kesihatan besar, dan mempromosikan perindustrian perubatan Cina melalui dasar, sokongan penyelidikan saintifik, dan pengembangan rangkaian bekalan perindustrian. Standardisasi dan pemodenan akan membantu industri perubatan tradisional China untuk terus berinovasi dan berkembang.

Platform Servis

Weihai Lianhe adalah satu

platform START-UP 

"Jadikan Start-Up Anda Usah Lagi Satu Bisnes Perseorangan" adalah falsafah Weihai. Sejak bertahun-tahun, kami telah membantu para usahawan untuk berjaya. Kami menyediakan sokongan kepada rakan ejen kami, mengiklankan melalui semua saluran media dan melaksanakan strategi pemasaran berbilang saluran. Melalui proses pemilihan produk kami yang berkesan dan pemasaran yang ketat, kami telah membuat Golden Vision Eye Patch untuk menembusi pasaran seperti ubat gigi kepada beribuan dan berjuta-juta isi rumah dan meneruskan gaya hidup sihat untuk orang ramai. Kami juga berkerjasama strategik dengan Berryson, Hebei Baixiaodan, Itali Yingteli, Jerman Deerman, DuPont Group, Beijing Besut dan lain-lain, dan melancarkan produk-produk seperti Chunqiu Pil, Yudafu Tongluo, Siri Kulit, dan produk lain ke pasaran.

Weihai Lianhe adalah satu

platform Pertumbuhan

Pemahaman Weihai tentang keusahawanan tidak hanya ditakrifkan oleh kuantiti kekayaan, tetapi dengan meningkatkan pemahaman sendiri dan menjangkau lebih ramai orang untuk merealisasikan nilai diri mereka. Kami memberi perhatian lebih kepada berapa banyak pertumbuhan rakan kongsi ejen dalam ekosistem kami, melalui latihan kursus dalam talian dan luar talian, membolehkan lebih ramai orang memahami nilai jualan dan pertumbuhan peribadi, supaya rakan kongsi ejen dapat memanfaatkan kemampuan ini seumur hidup.

Weihai Lianhe adalah satu

platform KEBAJIKAN  

Sebagai tambahan kepada produk kami sendiri, kami menyambungkan syarikat-syarikat lain yang berpotensi dan produk berkualiti tinggi melalui platform kami sendiri, dan biarkan perusahaan ini menyesuaikan produk melalui ekosistem kami untuk memenuhi keperluan rangkaian ejen kami. Dengan penubuhan Dana Bunga Yuhua Weihai Lianhe, kami bekerjasama dengan lebih banyak syarikat sedemikian untuk menyediakan "ahli keluarga" kami dengan produk berkualiti tinggi.


Pengasas Syarikat & Pengurusan Utama

Encik Du Ming

Beliau adalah perancang strategik pingat emas Shibai Platinum dan Hongmao Jiujiu, dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam industri pemasaran dan telah disenaraikan sebagai top brain dalam industri pemasaran. Dengan lebih daripada 20+ tahun pengalaman dan strategi, beliau mengasaskan Weihai Lianhe.

Encik Meng Yiyi

Dengan rasa ingin tahu tentang perkara-perkara baru, beliau memasuki perniagaan saudagar WeChat. Dalam masa dua tahun, beliau telah berjaya mencipta kejayaan  Golden Vision Eye Patch yang hebat dengan jumlah jualan yang mengagumkan. "Sekumpulan orang yang melakukan perkara gembira bersama-sama" adalah ungkapan kegemarannya untuk memberi inspirasi kepada peniaga WeChat yang lain.

Pejabat

Pejabat operasi utama terletak di Bangunan Jin Changan di Beijing

Produksi

Hebei Weihai Lianhe Online Ecommerce Co.,Ltd.

Ditubuhkan pada tahun 1994, Baixiaodan Group adalah sebuah perusahaan berjenama dengan sejarah lebih daripada 20 tahun dan sebuah syarikat terkemuka dalam industri makanan kesihatan. Dengan promosi China yang diselaraskan pembangunan Beijing-Tianjin-Hebei, bergantung kepada kelebihan sumber farmaseutikal Perubatan Tradisional Cina di An Guo, Baixiaodan Group menubuhkan Hebei Baixiaodan Pharmaceutical Co., Ltd. di An Guo. Beijing Weihai Lianhe E-Commerce Co., Ltd. mengkaji semula keadaan dan memutuskan untuk mempromosikan pembangunan e-dagang dalam industri perubatan Cina, ia telah melabur RMB 200 juta untuk mengawal Hebei Baixiaodan Pharmaceutical Co., Ltd. syarikat pemprosesan ubat khas - Hebei Weihai Lianhe E-Commerce Co., Ltd. (dahulunya Jibei Baixiaodan Pharmaceutical Co., Ltd.). Terletak di taman industri farmaseutikal moden di An Guo, fasa pertama projek itu meliputi kawasan seluas 100 ekar, dengan keluasan pembinaan 72,100 meter persegi, meliputi bangunan pejabat, pusat penyelidikan dan pembangunan, makmal pengekstrakan dan pengeluaran sampingan lain kemudahan. Ia terutamanya menghasilkan suplemen kesihatan (kapsul, tablet, granul), makanan kesihatan, kosmetik dan peralatan perubatan.

Gudang

Terletak di bandar Hohhot yang indah, Inner Mongolia

Logistik

Rakan kongsi dengan Express Terbaik, China Post dan ANE untuk memberikan pengalaman logistik terbaik kepada para pelanggan

Partner

Rangkaian Jualan

Dengan lebih daripada 300,000 Reseller / Ejen di China

Produk

Golden Vision Eye Patch

Golden Vision Eye Patch adalah produk untuk pengguna "berat" telefon bimbit, dan komputer laptop pada masa kini. Selepas anda menggunakannya pada mata anda, anda hanya berasa sejuk dan mempunyai masa yang tenang dan selesa untuk mata anda. Dengan penggunaan telefon bimbit yang berleluasa, potensi pasaran untuk patch mata tidak terbatas. Perlindungan mata untuk era digital baru telefon bimbit dan komputer, di mana-mana, pada bila-bila masa. Fikirkan mengenainya. Berapa jam anda dan anak-anak anda menghabiskan masa menggunakan alat elektronik ini setiap hari dan anda akan menyedari betapa besarnya pasaran ini!

Hubungi

Weihai Lianhe Online Ecommerce Co.,Ltd.