Nak jadi ahli/pengedar RF3World

Anda telah menikmati manfaat produk RF3World untuk kesihatan anda sebagai pengguna, jadi bagaimana dengan satu langkah lagi untuk menyertai pasukan kami jadi ahli/pengedar RF3World untuk berkongsi produk ini dengan rangkaian anda sendiri?

Manfaat jadi seorang ahli/pengedar Sayen
DISKAUN

⇨ Anda boleh menikmati diskaun ahli untuk membeli produk RF3World berikutannya

pengedaran

⇨ Anda boleh menjual dan mengedar produk RF3World sebagai satu bisnes sendiri

Bonus & GANJARAN

⇨ Anda boleh menikmati bonus & ganjaran yang menarik sebagai seorang pengedar RF3World

latihan

⇨ Anda boleh sertai kelas latihan & seminar yang PERCUMA untuk membantu dalam pengembangan bisnes anda

Manfaat tambahan jadi seorang pengedar RF3World dalam Team AuntieCare


Kami telah mengalami proses pembelajaran yang panjang untuk menjadi seorang pengedar Sayen dalam menguasai kemahiran dan pengetahuan tentang syarikat, produk dan pemasaran. Kami buat proses ini mudah untuk anda, jika anda sertai sebagai seorang pengedar Sayen dalam Team Auntiecare.

Team Auntiecare merupakan bisnes online. Kami mempromosi, memasar dan menjual produk Sayen melalui world wide web dan media sosial di seluruh dunia, tidak terhad kepada kaedah konvensional seperti house party atau pertemuan face-to-face. Model bisnes ini paling sesuai untuk golongan suri rumahtangga yang sibuk dan part-timer yang mempunyai pekerjaan tetap.

Biarlah kami jadi penaja anda untuk aplikasi keahlian Sayen anda.

Laman Web Anda Sendiri Sebagai Pengedar RF3World

⇨ Anda akan dapat laman web sendiri secara PERCUMA seperti apa yang anda lihat di sini, tetapi dengan nama dan nombor telefon anda, maka semua "lead" dan "order" adalah kepunyaan anda untuk semua pelawat ke laman web anda.
Lihat contoh di sini >>.

Brosur Tidak Terhad dan Dikemaskini PERCUMA

⇨ Anda boleh mengedar risalah produk yang tidak terhad dan sentiasa dikemaskini secara PERCUMA kepada pelanggan anda dan berkongsi dengan mudah dalam talian atau melalui media sosial. Laman web produk anda adalah risalah online anda!
Lihat contoh di sini >>.

Kami Kendalikan Fulfilment Untuk Anda

⇨ Anda hanya tumpukan perhatian kepada penjualan dan pembinaan rangkaian pelanggan dan ahli anda. Kami akan kendalikan semua kerja pemenuhan, bayaran, shipmen dan penghantaran untuk anda.

Sokongan Teknikal Kepada Pelanggan Anda

⇨ Kami akan membantu anda menangani soalan-soalan yang sukar dan teknikal daripada pelanggan anda mengenai produk dan pelan pemasaran. Arahkan pertanyaan seperti ini kepada nombor hotline WhatsApp kami.

Akses kepada Soalan Lazim di Auntiecare

⇨ Akses PERCUMA dan penggunaan FAQ dan semua sumber online Auntiecare supaya anda boleh mempercepatkan proses pembelajaran anda sebagai pengedar RF3World yang baru.

Coaching & Pimpinan yang berterusan

⇨ Coaching PERCUMA dari Team Auntiecare dari masa ke semasa. Kami tidak akan meninggalkan anda perseorangan saja kerana kejayaan anda adalah kejayaan kami.

Sertai Team Auntiecare, anda akan dapat semua manfaat tambahan ini PERCUMA.

⇨ Anda boleh memulakan perniagaan RF3World anda serta-merta, online!
⇨ Anda mempunyai laman web anda sendiri sebagai seorang pengedar RF3World.
⇨ Tiada masalah aliran wang tunai. Tidak perlu simpan stok.

⇨ Tidak perlu kendali sebarang pemenuhan, shipmen & penghantaran. Kami akan kendali untuk anda.
⇨ Tidak perlu bawa apa-apa risalah produk bila berjumpa pelanggan.
⇨ Anda hanya perlu sebuah telefon pintar atau iPad untuk melakukan penjualan dan pesanan.

Tapi saya tiada pengalaman dalam jualan online

Jangan risau. Sekiranya anda tiada pengalaman atau baru dalam penggunaan Internet, media sosial atau teknologi digital untuk memulakan penjualan online produk RF3World,
kami akan memberi anda bimbingan dan bantuan yang anda perlu sebagai satu pasukan.

Bagaimana jadi seorang pengedar RF3World

Sebaik sahaja anda telah membeli satu PAKEJ keahlian RF3World (Firmax3, O2max3 atau Soulmax3), anda secara automatik akan berhak menjadi ahli dan pengedar RF3World. Tiada yuran keahlian tahunan tambahan.

Nota: Terdapat 3 jenis pakej keahlian - Diamond (7 set), Gold (3 set) dan Emerald (1 set). Satu SET terdiri daripada 2 kotak produk RF3World (Firmax3, O2max3 atau Soulmax3). Untuk butiran, sila hubungi kami atau baca lebih lanjut di SOALAN LAZIM kami.

DAFTAR SEBAGAI AHLI BARU

Sekiranya anda adalah serius untuk menjadikan pengedaran produk RF3World sebagai suatu bisnes jangka masa panjang, kami mengesyorkan anda melabur dan menjadi ahli DIAMOND sekarang.

Keahlian tidak boleh di-upgrade (daripada Emerald/Gold ke Diamond) pada masa akan datang. Bakal bonus dan komisen untuk pengedar peringkat DIAMOND adalah berkali-ganda berbanding dengan pelaburan awal anda SEKARANG.

DAFTAR

Soalan Lagi?

Klik hantar mesej WhatsApp SEKARANG untuk pertanyaan lanjut mengenai keahlian dan pengedaran RF3World.  Kami akan membalas anda secepat mungkin.